Koningsdag

UPDATE:

De Koningsmarkt in de Venestraat e.o. is afgelast i.v.m het Coronavirus. Deelnemers die zich hebben ingeschreven via de website worden via e-mail op de hoogte gebracht, zij die al betaald hebben krijgen dit vanzelfsprekend geretourneerd.

De Koningsmarkt in Oud Leidschendam is een begrip. Ook dit jaar is er weer de gezellige rommelmarkt in de Venestraat, Jagerstraat en het Achterom. Men kan er snuffelen tussen tweedehands spulletjes of onder het genot van een drankje luisteren naar de muziek.

De Koningsmarkt in geen vrijmarkt, daarvoor verwijzen wij u naar de Damlaan. Wilt u deelnemen aan onze Koningsmarkt, meldt u tijdig aan want de beschikbare plaatsen zijn beperkt. Particulieren kunnen kramen met luifel huren (á € 35,- per kraam) of een plaats zonder tafel (á € 10,- per plaats), de kinderen mogen gratis deelnemen mits ze zaken als kinderspeelgoed verkopen en geen huisraad e.d. aanbieden. 

Er zijn een aantal belangrijke huisregels.

 1. Bestelling van kramen en plaatsen kunnen worden gedaan via het formulier in deze website.
 2. De organisatie behoudt zich het recht voor om de indeling te maken en aan te passen naar eigen inzicht.
 3. Uw kraam zal zijn gemerkt met uw naam, een lid van de organisatie kan u uw kraam of plaats wijzen.
 4. Straatbewoners krijgen voorrang  bij de indeling.
 5. Er is een EHBO post aanwezig bij Venestraat 93.
 6. Leden van de organisatie zijn herkenbaar aan oranje jasjes gemerkt met 'Koningsmarkt'.
 7. Houdt rekening met de vrije doorgang van woningen / vluchtwegen en brandweerputten
 8. Alles wat u overhoudt moet u weer meenemen! Er is geen container aanwezig voor overgebleven materiaal en er mogen geen spullen worden achtergelaten in de straat of bij de ondergrondse vuilcontainer!!

De betaling kan op twee wijze geschieden.

 1.  Via een toegezonden link (op aanvraag)
 2.  Per bank, overmaken op NL91BUNQ 2205 9496 32 -  T.N.V: Venestraat.
  Onder vernoeming van Koningsdag 2019 en de naam waaronder u zich hebt aangemeld met het onderstaande formulier.

De Koningsmarkt vindt plaats op 27 april van 8.00 uur tot 16.00 uur. Let op, men begint al vroeg met opbouwen dus zorg dat u ruim op tijd bent. Wij raden u aan om voor 8.00 uur aanwezig te zijn en uw kraam in te richten, daarna wordt het lastig om nog met een auto bij een kraam te komen.

In het verleden hadden wij moeite gehad om het evenement sluitend te krijgen. Wij zijn dan ook blij dat dit er zich dit jaar reeds enkele sponsors hebben gemeld. Draagt u de Koningsmarkt ook een warm hart toe? Voor maar € 150,- euro bieden wij u ruimte om uw bedrijf te promoten. Wij geven uw logo een mooie plaats op een groot spandoek op een centrale plek op de markt.

Voor meer informatie kunt u bellen met Mark Baars, tel: 06 536 517 81

Er zijn nog kramen beschikbaar!

Aanvraagformulier voor huur kraam op Koningsdag

Verplichte velden *

Een standaard kraam is een overdekt. Lengte minimaal 200cm. Prijs 35,- euro per kraam. Minimale afname is 1 volledige kraam.
Hoeveel plaatsen wenst u? (10,- euro per plaats).