Airtex wandprint, de decoratief, sfeervol en zonder naden

 

Een grote wandprint is een echte eye-catcher en sfeermaker in uw kantoor of interieur. Op een snelle en simpele wijze krijgt de ruimte een geheel andere uitstraling. Niet zelden kiest men voor fotobehang echter doen de naden vaak afbreuk aan het eindresultaat. Het alternatief is naadloze wandprint, de kunnen zeer groot uit één stuk worden geproduceerd en geeft een geweldig resultaat.

Wij werken met een fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating waarop prints haarscherp en met grote kleurkracht word afgebeeld. Het materiaal kan volvlaks worden verlijmd op verschillende ondergronden. Dit maakt deze oplossing zeer decoratief en bij uitstek geschikt voor het bekleden van complete wanden in kantoor, woon- of winkelruimtes. Wij werken voor bedrijven maar ook particulieren. 

Brandvertragend
Het Airtex printmateriaal is brandvertragend volgens de B1 norm

Ondergrond
De ondergrond dient vlak zijn en eventueel worden voorbehandeld met voorstrijk om zuigende werking tegen te gaan.

Breedte
De doeken kunnen tot een maximale breedte (of hoogte) van 5 meter worden geleverd. De maximale lengte is vele malen groter.

Print
In principe kan elke afbeeldingen worden geprint die u wenst. Echter dient deze wel aan de juiste specificaties te voldoen voor een goed resultaat. Wij hanteren een eind-resolutie van 150 DPI op 100% uitdraai. Dit zal in praktijk niet in alle gevallen haalbaar zijn maar enige marge is niet in alle gevallen een probleem. Bij twijfel kunnen wij een kleine proefprint maken en ter beoordeling.

Eigenschappen:
Kreukvrij, naadloos, grote kleurkracht, voordelig.

 

Doek in peesframe

 

Peesdoek en peesframe.
En andere mogelijkheid voor decoratieve wandafwerking is het gebruik van een peesdoek.
Een peesdoeken worden gemonteerd in een aluminium profiel en hebben als voordeel dat het eenvoudig kan worden gewisseld en dat een vlakke wand geen vereiste is. De doeken hebben een akoestisch gunstige werking.

Brandvertragend
Het printmateriaal is brandvertragend volgens de B1 norm.

Eigenschappen:
Wisselbaar, ondergrond niet van belang, geluiddempend.